Omgeving

Ben jij toe aan een paar dagen ontspanning? In een omgeving waar veel te zien en te doen is? Overnacht dan in het sfeervolle Hotel Umberto, gelegen aan de rand van Wijchen in de prachtige natuur, en op een steenworp afstand van Nijmegen. 
Naast comfortabele kamers, een goed en gezellig restaurant, is Umberto de ideale uitvalbasis voor talloze fiets- en wandelroutes, musea, een bezoek aan Thermen Berendonck, een middag op de golfbaan of een bezoek aan de bruisende, historische stad Nijmegen.

Wat is er allemaal te beleven? Een aantal bezienswaardigheden en tips in deze mooe regio.

THERMEN BERENDONCK
Een dag ontspannen en relaxen kun je in het nabij gelegen Thermen Berendonck . Een spectaculair luxe wellnessresort waar je je waant in een magische wereld en waar je helemaal tot rust komt. Geniet van de vele verschillende sauna's, trek baantjes in de vele zwembaden, rust uit op de zonneweides of trakteer jezelf op één van de vele behandelingen. Na een dag Thermen Berendonck voel je je als herboren!

 
MUSEA
Heb je zin om je kennis uit te breiden op cultureel gebied? Bezoek dan één van de vele musea in de wijde omgeving? Er zijn talloze musea te vinden met thema's als kunst, geschiedenis, oorlog, natuur en culltuur. Je verrijkt je kennis en bent weer een interessante ervaring rijker. 

 
NIJMEGEN; DE OUDSTE VAN NEDERLAND!
Slenter uren door de oude binnenstad, en leer (dmv van bv een stadswandeling) over de oude historie van Nijmegen. Shop till you drop in de gezellige winkels, geniet op de vele terrassen,  en wandel erna via de waalkade richting de strandjes in de mooie omgeving. Nijmegen heeft ontzettend veel te bieden en je verveelt je er nooit.

 
PICKNICKBAG
Heb je zin om lekker de natuur in te gaan? Wandelend of op de fiets? Voor € 25,00 neem je een heerlijk gevulde rugzak voor 2 personen met allerhande lekkernijen mee, met o.a. een rustique stokbrood, brie, boerensalade, zoutjes, olijven, fuet, zoetigheid, een flesje wijn en een flesje water. Dat is optimaal genieten in de buitenlucht! Graag van tevoren reserveren via: 024-6412646 of info@hotelumberto.nl 

 
FIETSEN EN WANDELEN
Voor wie graag buiten is en bezig wlit zijn, is de veelzijdigheid aan het landschap in deze regio een lust voor het oog. Bossen, vennen, rivieren, polders, dijken en heidevelden; alles kom je tegen tijdens de vele prachtige fiets,- en wandelroutes, die deze regio te bieden heeft. Ook een bezoek aan het nabij gelegen recreatiegebied De Berendonck en de Overasseltse en Hatertse Vennen zijn zeer de moeite waard.


FIETSHUUR
Wens je een fiets of E-bike te huren tijdens je verblijf, dan kun je deze reserveren door een mail naar ons toe te sturen. Reserveer 48 uur van tevoren, dan ben je ervan verzekerd en staat je voertuig klaar bij het hotel.

 
WIJCHEN
Het verrassende dorp Wijchen mag je zeker niet aan je voorbij laten gaan. De omringende natuur, de sfeervolle kerkdorpen eromheen en last but not least; Kasteel Wijchen en het gezellige centrum met leuke boutiques en bruisende terrassen.
Voor fiets,- en wandelroutes, evenementen en bezienswaardigheden, neem gerust een kijkje op: www.wijchenis.nl 

 

Naast overdag actief bezig zijn of genieten van de prachtige natuur, is er in de avond ook voldoende te beleven.
Kortom; gastvrijheid, gevarieerde natuur, wellness kunst en geschiedenis; in de omgeving van Hotel Umberto is er voor ieder wat wils!

Omgeving- tuinen
Omgeving- tuinen
Omgeving-vierdaagse
Omgeving-vierdaagse
Omgeving-fiets brug
Omgeving-fiets brug
Omgeving-Waterskibaan
Omgeving-Waterskibaan
Omgeving-fiets paard
Omgeving-fiets paard

Restaurant Samen

Reviews TripAdvisor 

Rijk van Nijmegen