1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving

In het land van Maas & Waal is werkelijk van alles te zien en te beleven.
Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de prachtige omgeving van Wijchen met zijn kerkdorpen; de dorpen die deze omgeving juist zo apart, aangenaam en gevarieerd maken.

Cultuurliefhebbers
Liefhebbers van cultuur kunnen hun hart ophalen. Met Kasteel Hernen en het Kasteel van Wijchen in de nabije omgeving, diverse musea én niet te vergeten de oudste stad van Nederland, Nijmegen, is er voldoende keus. 

Thermen Berendonck
Een dag ontspannen en relaxen kun je in het nabij gelegen Thermen Berendonck. Een wellnessresort waar je je waant in een magische wereld en waar je helemaal tot rust komt. Eventueel kun je dit combineren met een door ons samengesteld arrangement. Dit omvat dagentree bij Thermen Berendonck, een hotelovernachting en een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet.

Liever meer actie? 
Maar ook de actieve bezoeker komt aan zijn trekken. Het dichtbij gelegen recreatiegebied De Berendonck beschikt zelfs over een eigen professionele 18-holes golfbaan. Zonaanbidders en zwemmers kunnen naast de Berendonck ook terecht bij De Groene Heuvels, een ander recreatiegebied in de naaste omgeving.

Naast overdag actief bezig zijn of genieten van de prachtige natuur, is er in de avond ook voldoende te beleven in het gezellige Wijchen of bruisend Nijmegen.

Kortom; gastvrijheid, gevarieerde natuur, wellness kunst en geschiedenis; in de omgeving van Hotel Umberto is er voor ieder wat wils!

Omgeving- tuinen
Omgeving- tuinen
Omgeving-vierdaagse
Omgeving-vierdaagse
Omgeving-fiets brug
Omgeving-fiets brug
Omgeving-Waterskibaan
Omgeving-Waterskibaan
Omgeving-fiets paard
Omgeving-fiets paard

Restaurant Samen

Reviews TripAdvisor 

Wijchen IS

Rijk van Nijmegen