1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving

In het land van Maas & Waal is werkelijk van alles te zien en te beleven.
Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de prachtige omgeving van Wijchen met zijn kerkdorpen; de dorpen die deze omgeving juist zo apart, aangenaam en gevarieerd maken.

Voor de cultuurliefhebber zijn er voldoende bezienswaardigheden. Wat dacht u van de kastelen in Hernen en Wijchen, de diverse musea in de omgeving en niet te vergeten de oudste stad van Nederland; Nijmegen.

Een dag ontspannen en relaxen kun je in het nabij gelegen Thermen Berendonck. Een wellness resort waar je je waant in een magische wereld en waar je helemaal tot rust komt.

Maar ook de actieve bezoeker komt aan zijn trekken. Het dichtbij gelegen recreatiegebied De Berendonck beschikt zelfs over een eigen professionele 18-holes golfbaan en zonaanbidders en zwemmers kunnen naast de Berendonck, ook nog terecht in De Groene Heuvels, een ander recreatiegebied in de naaste omgeving.

Naast overdag actief bezig zijn of genieten van de prachtige natuur, is er in de avond ook voldoende te beleven in het gezellige Wijchen of bruisend Nijmegen.

Kortom; gastvrijheid, gevarieerde natuur, wellness kunst en geschiedenis; in de omgeving van Hotel Umberto is er voor ieder wat wils!

Omgeving- tuinen
Omgeving- tuinen
Omgeving-vierdaagse
Omgeving-vierdaagse
Omgeving-fiets brug
Omgeving-fiets brug
Omgeving-Waterskibaan
Omgeving-Waterskibaan
Omgeving-fiets paard
Omgeving-fiets paard

Restaurant Samen

Reviews TripAdvisor 

Wijchen IS

Rijk van Nijmegen