Meetings

Voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten buiten de deur zijn een goede sfeer en een aangename vergaderruimte van groot belang.
De professionele medewerkers van Umberto zullen ervoor zorgen dat uw bijeenkomst een succes wordt en dat u met een voldaan gevoel terug kunt kijken op een comfortabele en goed verzorgde meeting.

Geschikt voor iedere bijeenkomst
Hotel Umberto beschikt over één sfeervolle vergaderruimte, te weten het Proeflokaal. Deze ruimte is geschikt voor maximaal 25 personen (afhankelijk van de opstelling) 

Mogelijkheden voor teambuilding
Naast uw vergadering bieden wij u diverse mogelijkheden voor (teambuilding) activiteiten om uw bijeenkomst net wat extra afwisseling te geven. Wij brengen u graag in contact met gespecialiseerde bedrijven in de directe omgeving rondom Hotel Umberto. 

Vergaderarrangementen
Speciaal voor zakelijke gasten hebben we een aantal arrangementen samengesteld. 

Bekijk onze vergaderarrangementen

 Offerte op maat
Staat uw gewenste arrangement er niet bij of wilt u een offerte op maat? Graag vernemen wij uw wensen, het aantal personen, zaalopstelling, gewenste verzorging en apparatuur. We kunnen u vervolgens adviseren en begeleiden in het organiseren van uw bijeenkomst.

Neem contact op voor een offerte op maat