Hotelkamers

Boek een kamer bij Hotel Umberto


Hotel Umberto beschikt over 4 type kamers.

Tweepersoonskamer voor enkel gebruik
Deze kamer is gelegen op de begane grond en op de eerste etage. Een ruime comfortabele tweepersoonskamer met faciliteiten zoals: badkamer met bad of douche, telefoon, flatscreen TV, bureau, kluis, koffie,- en theefaciliteiten en wireless internet.

Tweepersoonskamer
Deze kamer heeft twee bedden en is gelegen op de begane grond en op de eerste etage. Een ruime comfortabele tweepersoonskamer met faciliteiten zoals: badkamer met bad of douche, telefoon, flatscreen TV, bureau, kluis, koffie,- en theefaciliteiten en wireless internet.

Driepersoonskamer
Deze kamer heeft dezelfde inrichting en faciliteiten als de tweepersoonskamer.

Mindervaliden kamer
Hotel Umberto beschikt over 2 kamers, die geschikt zijn voor mindervaliden. Deze drempelloze hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. De kamers zijn ruim, beschikken over steunen in de badkamer en is verder geheel volgens de normen ingericht.

(Bruids) Suite 
In de suite kunt u optimaal genieten van alle comfort en luxe. Deze zeer sfeervolle ruime tweepersoonskamer heeft een warme uitstraling en is smaakvol ingericht met faciliteiten zoals: een grand-lit, een zithoek met sofa, minibar, bureau, flatscreen TV, kluis, koffie, en theefaciliteiten, wireless internet en een jacuzzi in de badkamer.

Restaurant Samen

Reviews TripAdvisor 

Rijk van Nijmegen